tiistai 25. maaliskuuta 2014

Hennon vaaleanpunainen kasvovesi

Ensikosketukseni Dermosilin Vitamin E -sarjaan tapahtui sarjan hempeän vaaleanpunaisen kasvoveden kautta. Vitamin E -tuotteilla on mielestäni hyvä maine hoitavuutensa ja hellävaraisuutensa vuoksi. Dermosilin tuotteet eivät myöskään ole kovin kalliita, joten kokeilukynnys oli matala. Tykästyin Vitamin E kasvoveteen kovasti ja nyt ihan harmittaa, kun pullossa on enää sentti tavaraa jäljellä :( Uusia tuotteita on kuitenkin jonossa kokeiluun, joten aikaa ei ole jämähtää yhteen (melkein HG) tuotteeseen.

Vitamin E kasvovesi on koostumukseltaan täyteläinen. Voisi varmaan sanoa, että lähes emulsiomainen. Parhaimman hyödyn tuotteesta saa taputtelemalla kasvoille suoraan käsistä ilman vanulappua. Olen käyttänyt tuotetta sekä että, mutta pidän enemmän suoraan kasvoille taputeltuna. Tuote ei imeydy vanulappuun yhtä hyvin kuin vesimäinen kasvovesi, mutta imeytyy kuitenkin, jos taittaa vanulapun aluksi kaksinkerroin kaadettuaan kasvovettä siihen. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että tuotetta kuluu vanulapun kanssa käytettynä vähemmän kuin paremmin imeytyvää tuotetta.

Kasvovesi jättää kasvoille kosteutetun tunteen. Hetken jopa tuntuu, että olisi juuri levittänyt kosteusvoidetta, mutta tuote imeytyy nopeasti iholle ja jättää raikkaan tunteen. Tuote on alkoholiton, mistä iso plussa.

Itse tuotteessa ei ole mielestäni mitään vikaa pintakuivaa sekaihoa ajatellen (=toimii täydellisesti minulla), mutta pakkauksen korkki on aika ajoin ärsyttävä. Se saattaa välillä räiskiä tuotetta, kun napsauttaa korkin auki. Pumppupullossa tämä tuote olisi täydellinen kaikin puolin. Hintaa tuotteella on 4,90€/250ml.

Seuraavaksi haluan kokeilla Vitamin E puhdistusvaahtoa ja deo stickiä! Onko joku muu tykästynyt Vitamin E -sarjan tuotteisiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)