keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Savuista ruskeaa

Jos nyt monen mutkan kautta kuvat haluaisivat toimia tässä postauksessa! Mur.

Teen itselleni savuisen silmämeikin lähes jokaiseen iltajuhlaan, sillä se on suosikkini erilaisista meikkityyleistä. Smokey eyes on helppo tehdä, eikä jää huomaamatta. Monesti teen meikin ihan mustalla, jolloin se on kaikkein intensiivisin, mutta savuinen silmämeikki näyttää hauskalta myös värillisenä.

Viimeksi tein smokeyn ruskein sävyin. Värillinenkin meikki tarvii aina ripauksen mustaa luomaan katseeseen särmää, mutta ruskealla tehty meikki on paljon pehmeämpi kuin kokomusta.

Musta rajaus tehty Avonin glimmerstick diamonds kynällä Black Ice ja luomivärit ovat Too Facedin Natural eye paletista tummempi Cocoa Puff ja vaaleampi ruskea Push-Up. Kulmaluulla Heaven.

Minulta löytyikin blogista tällainen vanha kuva paletista, josta sävyt näkyvät.

Kokonaiskuva vielä! En muista mikä persikkainen poskipuna on poskilla, mutta pohja on tehty MUFE:n face & bodylla sävy 20. Bad eyebrow day, mut näitä sattuu :D Kulmakarvat on jokapäiväinen tuskani, jotta meikkaaminen ei olisi liian helppoa! Huulilla Bourjoisin 3D max effect huulikiilto sävy Rose Watery.

Mitäs tykkäsitte ruskeasta smokeysta?

8 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän kaunis silmämeikki! Sävyt ovat ihanan harmoniset, mutta silti särmät ja seksikkäät. Sulla on kyllä kadehdittavan suuret silmät :o

  VastaaPoista
 2. Onpa kyllä todella kaunis meikki! :) Mä tykkäilen myös ihan mattamustasta smokysta, ja olenkin tutoriaalia tekemässä aiheesta blogiini piakkoin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva, että teet tuton! Nään sitten miten sulla on tapana tehdä smoky ;)

   Poista
 3. Kaunis meikki ja kaunis nainen! :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä todella kaunis meikki!

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)