perjantai 14. helmikuuta 2014

Hyvää ystävänpäivää!

Moniko teistä muistaa ystävää tänään? Itse lähetin muutaman korttitervehdyksen ja juotiin hyvän ystävän kanssa kahvit ennakkoon sydänkeksien kera :) Lumene antaa mahdollisuuden viettää ystävänpäivää ostoksilla ystävän kanssa. Moni tuote on nimittäin tänään kaksi yhden hinnalla Stockmanneilla, Anttiloissa, Citymarketeissa ja Sokoksilla. Valikoimissa on mm. Truly Bold and Curly ripsiväri, josta arvostelu tänään.

Pinkki ripsiväri lupaa antaa ripsille tuuheutta ja kaarevuutta.

Harja on veikeän kurvikas kuituharja, joka kapenee päästä. Kapenevalla harjalla pääsee helposti silmän sisänurkkiin ja muoto miellyttää monia. Kurvikkuudella ei mielestäni ole suurta vaikutusta käyttömukavuuteen ja itse pidän harjasta paljon. Ripsivärin massa ei ole tyypillistä vetistä Lumenea, vaan tuuheuttavaa ominaisuutta löytyy. Harja erottelee ripset kohtalaisen hyvin. Muoviharjat erottelevat mielestäni paremmin ja paakkuja tällä kuituharjalla on mahdollista välillä saada, kun ripsiväri on jo hetken ollut avattuna.

Lumenen Truly Bold and Curly ripsiväriä käytin viimeisimmässä meikkipostauksessani, joten tästä näette sen in action. Tällä hetkellä minulla on aika takkuavat ripset, mutta ihan mukavasti Truly Bold and Curly kaareuttaa ripsiä (en ole taivuttanut ripsiä ja minulla on luonnostaan aika suorat ripset). Lancomen ripsivärit ovat voittamattomia suosikkejani, joihin Truly Bold and Curly voi ainoastaan yrittää kurkottaa. Hyvä ripsiväri kuitenkin edullisemmasta päästä! En kyllä muista vähään aikaan nähneeni yhtä hyvää tulosta markettiripsiväreillä. Ripsivärin hinta on n. 9,90€ riippuen vähän ostopaikasta, mutta hinta on suorastaan naurettavan halpa ystävänpäivän kaksi yhden hinnalla tarjouksella. Siksi ajattelin ajoittaa tämän ripsivärin arvostelun ystävänpäivään, jotta joku mahdollisesti hyötyisi hyvästä tarjouksesta.

Ystävä siis mukaan ostoksille ja vanhat kuivuneet ripsivärit roskiin! Lumenelta oli myös muita tuotteita kaksi yhden hinnalla, joten ystävänpäivästä kannattaa ottaa nyt ilo irti. Ja ei, en saa tästä postauksesta mitään hyötyä itselleni, kunhan halusin vinkata teillekin tarjouksesta :)

2 kommenttia:

  1. Musta toi Lumenen idea kaksi yhden hinnalla on aivan mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannustaa lähtemään kaverin kanssa kaupoille, joten mäkin tykkään :) kaksin on kivempi!

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)