torstai 13. helmikuuta 2014

Tarrakiinnitteiset silmänrajaukset

Sain viime keväänä pakkauksen Cailapin eyelinertarroja. Ne lähinnä naurattivat minua silloin ja jäivät pitkäksi aikaa meikkipöydälle odottamaan kokeilua. Meikkejä järjestellessä ne osuivat pitkästä aikaa käteen ja ajattelin, että kokeillaan nyt, että saa paketin pois tilaa viemästä. Mielessäni oli monta kysymystä niiden käyttöön liittyen. Pysyvätkö ne luomella, miltä ne näyttävät, sopivatko ne kaikille silmänmuodoille, onko ne helppo laittaa, kestääkö laitto ja kannattaisiko niistä maksaa pyydettävä hinta.


Otin kuvakaappauksen Cailapin sivuilta, koska hävitin paketin ennen kuin tajusin kuvata sen ja samalla varmistin onko eyelinertarroja enää myynnissä ja mikä niiden hinta on. Minun pakettini hinta oli 12,90€, joten näyttäisi siltä, että hinta on laskenut euron ja tuotetta on edelleen myynnissä.


Minun pyöreälle silmälleni kokeilu oli täysin kamala. Mitään pettymystä en kokenut, sillä tiesin, että tämä tulos on erittäin mahdollinen.

Tarrat itsessään olivat tosi paksuja ja rajaukset olivat myös todella paksuja. Käyttääkö kukaan muu kuin Amy Winehouse näin paksuja rajauksia? Ja kuville saa luvan kanssa nauraa, sillä rajaukset olivat minun mielestäni ihan jäätäviä, eikä tällaisia kuvia toivoisi kauneusblogiin :D Etenkin ylempi rajaus on minusta koominen.

Tarroja ei mitenkään saanut asetettua ihan sisänurkkaan asti näin pyöreisiin silmiin, olisi pitänyt saksilla leikata sopivimmiksi, mutta en siihen ryhtynyt, koska näiden piti olla käyttövalmiita rajauksia, eikä ohjeessakaan kehotettu saksilla leikkelyyn. En tiedä välittyykö kuvista tuska, sillä tarrat sattuivat silmissä kiristäen luomea räpäyttäessä, joten kuvat oli napattava nopeasti. Sisänurkasta tarra ei myöskään pysynyt kiinni räpyttelyn takia.

Todella epämukava kokemus! En tiedä moniko on elämässään eyelinertarroja kokeillut, mutta ilmeisesti nämä ovat tehneet kauppansa, koska vielä Cailapin valikoimista löytyvät. Hinta on mielestäni todella korkea ja yhden rajauksen hinnaksi tulee melkein. 2,5€ huh huh...  Luulen, että tarrat olisivat ihan hyvin pysyneet luomella, jos ei omaa kovin rasvoittuvia luomia. Tarrat suositeltiin käyttämään puhtaalle iholle, mikä tarkoittaisi sitä, ettei edes meikkipohjaa saisi olla silmäluomella. Minulla ainakin kuultaa verisuonet niin selvästi, että tein meikkipohjan myös luomelle suositusten vastaisesti. En huomannut, että sillä olisi ollut vaikutusta ainakaan laittohetkellä, mutta kyllähän se voi vaikuttaa pysyvyyteen.

Sen totesin, että tarrat eivät sopineet ainakaan pyöreälle silmänmuodolle. Jos viistosilmäiselle paremmin. Tarrojen olisi odottanut olevan ohuempia, jotta niitä tuskin huomaisi luomella ja ihmettelen, miksi niistä on tehty niin paksuja. Sehän vaikuttaa käyttömukavuuteen todella paljon, mutta paksu ja jäykkä tarra on tavallaan helpompi käsitellä. Laitto itsessään ei ollut hankalaa ja paljon nopeampaa, mitä olisin kuvitellut. Huonosti rajaukset istuivat, mutta mielestäni ne oli helppo kohdistaa.

Nopea apu näyttävään silmämeikkiin... Näyttäviä rajaukset kyllä ovat, koska ovat niin paksuja, mutta en voi suositella näitä kenellekään. Paljon mieluummin suosin nestemäistä rajausta, joka sopii kaikkiin silmiin ja sillä saa myös tehtyä ihan minkä tyylin haluaa! Halvemmaksikin käytössä tulee joku selektiivisen merkin rajaustussi, kuin nämä tarrat.

Kuvan rajaus tehty Avonin Extralasting eyelinerillä, jossa on dipattava terävä pää, jolla saa tehtyä tarkkaa jäljeä. Olen tehnyt arvostelun tuotteesta ja se löytyy täältä. Pahoittelen tämän postauksen huonoja kuvia. Inspiraatio iski yömyöhään.

Mitä mieltä eyelinertarroista? Onko joku saanut ne toimimaan?

4 kommenttia:

 1. Jestas noita tarroja! Postaus kuvineen piristi kyllä kieltämättä päivää.;)

  Eyelinertarroista ei ole kokemusta, ja olenkin miettinyt, miten ne tarrarajaukset näyttävät niin kovin paksuilta ja eikö tarra tunnu häijyltä luomella vaikka olisi kuinka ohut. Yhdyn kyllä pakkauksen ajatukseen, että näyttävät ovat...;)

  Kiitos jaetusta kokemuksesta siis! En ole aiemmin nähnyt miltä tarrat käytössä näyttävät, joten uteliaisuutta on taas hetkeksi tyydytetty.^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että postauksesta oli iloa :D Olisi kyllä kiva nähdä sellaisia kuvia, joissa joku on oikeasti saanut nuo tarrat toimimaan! Ikävän tuntuisia ja kömpelöitä :(

   Poista
 2. Ehkä toi ylempi eyeliner-tarra vois toimia vaikka viiksinä? :D

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)