maanantai 27. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäinen postaus ja myös ensimmäinen LivBox

Pidimpäs pitkän joulutauon :D Eiköhän kuukausi ala jo riittää.. Päivitetäänpä kuulumiset: arkiaskareeni ovat edelleen samat, työssä käyn ja kotona pitää hoitaa pakolliset hommat ja niiden välissä ehtiä vähän harrastaakin. Tammikuun alusta aloitin uudessa työpaikassa, mutta palaan ensi viikolla takaisin vanhaan työhöni. Pidän uusista haasteista, mutta uusi työ ei ollut minulle paras mahdollinen ja kulutti tammikuussa paljon energiaani. Helmikuusta näyttää tulevan energinen ja hyvä niin :) Kuntosalilla olen yrittänyt käydä aina kuin mahdollista ja sieltä hetki sitten tulinkin kotiin.. Kävi vaan ikävästi, kun toinen takareisi venähti kesken treenin ja hyvä harjoitus meni ojaan :/ Kylmägeeliä olen hieroskellut ja toivon, että lihaskipu hellittäisi yön aikana.

Bloggaaminen on saanut uuden haastajan, olen nimittäin alkanut tehdä käsitöitä! Aloitin joulun välipäivinä kutomaan villasukkia miehelle ja niiden valmistuttua olen virkannut vaaleanpunaista vauvapeittoa :) Perheenlisäystä ei kylläkään ole tulossa, mutta haluan pysyä pienissä käsitöissä, enkä alkaa tekemään mitään suurta työtä. Voihan siitä tulla kissallekin peitto :)

Kosmetiikkarintamalla ei mitään erityistä. Tylsät tuotteet, kuten vartalomaidot kiinnostavat tällä hetkellä, mutta niistä ei mitään järin ihmeellistä saa blogiin :D Tylsää on suoraan sanoen.. Ei mitään mullistavia uusia löytöjäkään ole syntynyt, enkä ole ostellutkaan mitään erityistä. Naked 2 -paletin sain joululahjaksi ja siitä olen tykkäillyt. Kynnet olen lakannut tässä kuussa tasan kaksi kertaa, joten sekin kertoo siitä, että minusta on tullut tylsä ihminen! Pystyisimpä innostumaan uusista tuotteista samalla tavalla kuin kaksi vuotta sitten :) Nykyään näen tuotteet paljolti vain tuotteina, joihin menee rahaa. Olen tippunut oikein kunnolla kärryiltä, sillä en tiedä mistä tuotteista nykyään kosmetiikkapiireissä puhutaan. Onneksi on kahvihuone facebookista, joka tarvittaessa auttaa saamaan infoa ;)

Mutta mennäänpä äkkiä nyt tammikuun LivBoxin pariin, sillä pian jo helmikuun boksi saapuu postitse! Vaihteeksi on ihan mukavaa postata LivBox loppukuusta, koska olen kerinnyt käyttämään jo tuotteita ja joistain tuotteista on siksi enemmän sanottavaa kuin pelkkä vaikutelma.


Sisältö on varmasti monelle tuttu ja aiheenahan oli uusi alku uuteen vuoteen. Boksissa vaikutti olevan paljon laadukkaita tuotteita.


Olen jostain syystä aina halunnut kokeilla Lumene Labin tuotteita ja sormet ihan syyhyävät, koska käytössä oleva silmänympärysvoide on niin lopussa! Pian pääsee tätä suojaavaa silmänympärysvoidetta testaamaan. Mielestäni Lumene Labin tuotteet ovat vähän liian kalliita heräteostokseksi, mutta kiitos Livboxille, että mahdollistitte tämän minulle kokeiluun. En olisi muuten ostanut. Pian pääsen tätä käyttämään ja ehkä koukutun.


Boksin minua kiinnostavin tuote oli kuitenkin être bellen Collagen & Aloe vera hydro eye pads. Nämä hauskat silmänympäryksille aseteltavat laput kosteuttavat ja rauhoittavat silmänympärysihoa. Näytin varsinaiselta idiootilta nämä silmillä ja siksi ette saa siitä kuvaa, mutta teho oli sen verran hyvä, että himoitsen näitä lisää. Ärsyttävän kalliita vaan kertakäyttöisiksi lapuiksi.

Silmänympärysiho jäi todella pehmeäksi ja vaikutus kesti useamman päivän. Peitevoidekin levittyi paremmin hyvinkosteutetuille silmänalusille, joten pieni tehohoito etenkin talvisin on kyllä paikallaan. Tämä on kyllä todellinen hemmottelutuote, jota olen pitkään halunnut kokeilla ja joka kyllä teki minuun vaikutuksen.

System 4:n tuotteet olivat minulle ihan tuntemattomia. Bio Botanical shampoo ja seerumi stimuloivat hiusten kasvua. Mitään hiusten kasvamiseen liittyvää ongelmaa minulla ei ole, mutta kyllä päänahalle tekee hyvää, jos verenkiertoa vähän vilkastuttaa. Shampoon heitin saunakassiin ja kokeilen seuraavalla saunareissulla, mutta seerumia olen kokeillut kerran. Pelkäsin sen tekevän hiuksista likaisen näköiset ja kokeilin varovasti yhtenä päivänä, jolloin ei ollut mitään menoa. Seerumi oli vesimäistä, eikä jättänyt minulla hiuspohjaa likaisen näköiseksi. Otsahiukset olivat poikkeus, sillä niistä katosi se tavallinen ilmavuus, mutta eivät nekään rasvaiselta näyttäneet. Ja tarkoitushan seerumia on hieroa päänahkaan, eikä huuhdella pois, joten väkisinkin sitä itse hiuksiin valuu. Ihan kiva kokeilla näitäkin tuotteita, mutta en aio jatkossa ostaa.

Taas päivävoide. Iso plääh! Näitä tulee aina. Ja nimenomaan päivävoiteita. Tulisi vaihteluksi edes yövoide, jos on rasvoja pakko joka kuukausi laittaa. Onneksi on pienikokoinen niin kuluu vikkelään pois lojumasta. Anteeksi, etten maininnut edes tuotenimeä, mutta niin tylsä tuote.


LivBox kyllä toistaa paljon itseään, sillä tämä on jo toinen, jos ei kolmas Isadoran kynsilakka, jonka saan boksin kautta. Sävy on kylläkin ihan kiva, mutta omistan jo entuudestaan niin samanlaisen magneettilakan Laylalta, joten en jaksa tästä ihan hirveästi innostua. Muutenkin olen lakannut kynnet vain kaksi kertaa tammikuun aikana, joten kynsilakat eivät nyt inspiroi.

Silmänympärysvoiteen ja tehokosteuttavien lappujen lisäksi tämä Emmellen hammastahna kiinnosti minua kovasti. Hellävarainen hammastahna valkaisee myös hampaita. En ole huomannut satunnaisessa käytössä valkaisutehoa, mutta ei ainakaan vihlo herkkähampaista. En tykkää yhtään vaahtoamattomasta koostumuksesta, joka maistuu ehkä vähän lakritsalta. Pidän enemmän kunnolla vaahtoavista tahnoista, jotta suuhun jää raikas tunne. Emmelle pesee kyllä hampaat puhtaaksi, mutta suuhun ei jää raikas tunne. Hyvä, että tuli tämäkin testattua pienikokoisena, niin ei tarvitse isompaa kokoa ostaa.

Aina on kiva saada kokemusta ihan uudenlaisista tuotteista LivBoksin kautta, joten tykkään kyllä kuukausittain ilmestyvästä paketista. Tammikuun tuotteet eivät kaikki osoittautuneet minulle mieluisimmiksi, mutta kokeilut auttavat kartoittamaan millaisista tuotteista pidän. En esimerkiksi tiennyt, etten pidä vaahtoamattomista hammastahnoista ennen kuin kokeilin. Tammikuun boksiin oli mielestäni valittu hyvät tuotteet lukuunottamatta kahta tuotetta, joita boksissa näkyy turhankin usein.

Helmikuuta odotellessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)