sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Luonnollisuus on kaunista

 Viikonloppu vierähti taas mukavasti, mutta aivan liian nopeasti. Tarkoituksenani oli raapustaa kirjoitus viikonlopun bilemeikistäni, mutta sain niin tummia kuvia, että yritetään uudelleen seuraavien pippaloiden lähestyessä. Sen sijaan ajattelin kertoa, kuinka on mahdollista saada aikaan luonnollinen meikkipohja suhteellisen edullisesti.

 Minulla on kalpea iho. Kesällä en rusketu tippaakaan ja talvella kalpenen entisestään. Siksi tarvin aina vaaleimman sävyn kaikista meikkivoiteista ja puutereista. Harkitsen siirtymistä mineraalimeikkipohjaan, mutta olen mieltynyt myös tähän joka aamuiseen rutiiniini.

Meikkipohjaan käyttämäni tuotteet

  Aamuni alkaa aina pesun jälkeen kosteusvoiteella ja silmänympärysvoiteella, mitkä kosteuttavat ihon mukavasti ennen meikkiä, mutta ne eivät nyt päässeet kuvaan :) Keskitytään meikkeihin..

 Kun kosteusvoide on mukavasti aamupalan aikana kuivunut iholleni, voin aloittaa meikkauksen. Levitän ensin T-alueelle Avonin Magix Face perfectoria. Ihoni on sekaiho ja se auttaa pitämään meikin hyvin paikallaan rasvoittumisesta huolimatta. Avonin jälkeen levitän siveltimellä koko kasvoille Lumenen kuultomeikkivoiteen sävyä 0 Vaniljavaahto. Se sopii täydellisesti vaalealle iholle ja on niin kevyt, että jättää hyvin luonnollisen, mutta peittävän lopputuloksen! Ihohuokoset menevät täysin piiloon, mutta tummia silmänalusia se ei peitä. Siihen minulla onkin toinen lääke :)

 Tummat silmänaluset saa kätevästi piiloon Isadoran Light touch concealerilla. Minulle sopii sävy 80 blond beige. Sitä ei tarvi laittaa kovinkaan paljon, vain pieni määrä riittää. Taputtelen sen nätisti silmien alle ihan sormin, niin saan tasaisen lopputuloksen. Aine on erittäin peittävää ja tummat varjot katoavat sen avulla todella helposti. Lopputulos ei jätä hassuja vaaleita rinkuloita silmien alle, vaan varjot peittyvät luonnollisesti. Tämä on todellinen suosikkituotteeni! Ostan tämän tuotteen uudelleen ja uudelleen ja pidän aina yhtä varastossa, jotta en joudu pulaan, kun edellinen loppuu. Harmi, että sen hinta on vähän kallistunut. Vuosi sitten tuotteen hinta oli n. 7€, mutta viimeksi kun ostin Sokokselta, hinta oli paljon lähempänä kymmentä euroa. Maksaisin kyllä tästä tuotteesta jopa 20€, sillä pidän siitä kovasti ja se on riittoisaa. Mitkään Lumenen valokynät tai vastaavat eivät vedä edes vertoja tälle.

  Kun olen saanut kaikki ''kosteat'' tuotteet levitettyä, otan esiin L'oréalin mineraalipuuterin sävyä 01 Translucide (läpikuultava). Tuotteen nimi on hieman harhaanjohtava, sillä tämähän ei oikeasti ole mineraalipuuteri, vaan ihan tavallinen jauhepuuteri. Aluksi en pitänyt tuotteesta lainkaan, sillä koin sen kovin suttaavaksi ja hankalaksi käyttää. Olen aina aikaisemmin käyttänyt kivipuutereita, mutta kyllä tähänkin oppi nopeasti. Nykyään pidän tästä tuotteesta paljon, vaikka se ei ole ainakaan vielä päässyt hehkutuslistalleni. Tällä saa aikaan mukavantuntuisen lopputuloksen, jos niin voi sanoa. Kivipuuterit saavat kasvoni näyttämään todella meikatuilta ja suorastaan pakkeloiduilta, mutta tämä puuteri yhdistettynä Lumenen superkevyeeseen meikkivoiteeseen saa aikaan ihmeitä. Iho näyttää luonnolliselta ja hyvinvoivalta.

  Lopputuloksen viimeistelen The Body Shopin Special edition poskipunalla sävyä 02 berry. Viime syksynä ihastuin tähän poskipunaan ja se oli tietenkin pakko saada, maksoi mitä maksoi. Punalla saa kivan hehkun kalpealle iholle :) Vain pieni määrä siveltimellä riittää, sillä tuote on hyvin riittoisaa.

 Tällaista tällä kertaa. Luonnollista meikkipohjaa ei voita mikään! Kaduilla vastaan tulee paljon ihmisiä, joiden ihot näyttävät suorastaan tukehtuneen paksuun pakkeliin. Se on mielestäni surullista katseltavaa :( Kauniin ihon salaisuus lähtee aina sisältä päin (juomalla vaikka paljon vettä) ja toinen asia, mitä painotan, on oikeanlainen ihonhoito ja oikeanlaiset tuotteet. Kevyt meikkipohja oikeastaan vain viimeistelee luonnollisen kauniin ihon.

  Olisi kiva tietää miten te muut pidätte huolta kasvoistanne ja mikä on salaisuutenne luonnolliseen kauneuteen :)

2 kommenttia:

  1. Vau, blogin ulkoasu miellyttää silmää. Voisitko kertoa paljonko tuo The Body Shopin Special edition poskipuna maksoi?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anonyymi :) Jos en ihan väärin muista niin 22€ paikkeilla taisi olla.. Kantiskortilla tietenkin vähän halvempi.

    VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)