maanantai 5. syyskuuta 2011

Kaamosmasennuksen ehkäisy!

 Syksy on tulossa ja illat vain pimenevät. Kesällä riitti energiaa ja pystyi melkeimpä elämään valon voimalla, mutta nyt olen huomannut taas vaipuvani iltaisin sohvalle katsomaan telkkaria ja napostelemaan kaikkea turhaa. Pahuksen syyskuu! Onneksi olen hyvissä ajoin varautunut valon vähenemiseen ja vieraillut Lushin myymälässä hakemassa mieltä piristäviä tuotteita :)

Rakastan tätä käsintehtyä huulikuorintaa!


 Mikäs sen ihanampaa kuin antaa huulille päivittäin kunnon sokerihieronta. Tämä karkkipurkalta tuoksuva sokeriseos vie kielen mennessään ja lopuksi huulia voikin vähän nuolaista :) Tämän jälkeen huulirasvakin imeytyy paremmin ja huulet tuntuvat kosteutetuilta koko päivän. Ehdoton mielen sekä huulien virkistäjä!

Rockstar vadelmasaippua

 Olen jäänyt koukkuun tähän ihanuuteen, enkä halua enää käyttää perinteisiä suihkusaippuoita. Kuvassa saippuaa on juuri käytetty ja siksi se on hieman vaahtoinen. Annan palan aina kuivua hyvin pesujen välissä.

  Aluksi vihasin saippuan tuoksua, joka täytti koko kylpyhuoneen, mutta nyt hieman tottuneena tykkään käydä kylppärissä ihan vain tuoksun vuoksi. Saippua on mielestäni aika pesevä, enkä tiedä voiko sitä käyttää kovilla talvipakkasilla ihon kuivumisen takia, mutta vielä iho ei ainakaan ole huutanut kosteutusta. Oikeastaan pidän melko pesevistä saippuoista, jotta tunnen varmasti olevani puhdas, mutta ihon kiristelemiseen vedän rajani, eikä tämä ole vielä lähelläkään sitä. Tuoksu on kyllä jotenkin mennessään vievä. Tuo mieleen My Little Ponyt lapsuudesta :)

 Ja huomatkaa kynnet kuvassa. Elämäni toinen Konad koristelu! En ole hyvä näissä kynsijutuissa, mutta tykkään yrittää kaikenlaista ja tällä kertaa tuli sitten tällaiset. Ehkä hieman talviset kynnet vai mitä?

 Lakkoina käytin:

* Mavala, White
* Konad special nail polish, Light gray
* Mavala, Minute quick-finish

 Ja koristelut tehty Konadin M2 laatalla.

2 kommenttia:

  1. Rakastan myös Lush -tuotteita! Itse olen koukussa "Honey I washed the kids" -suihkusaippuaan. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, että muillakin on hyvä maku suihkusaippuoiden suhteen! Honey I washed the kids on mun ostolistalla seuraavana, kunhan saan ensin tuon vadelmasaippuan kulutetuksi :D

    VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)