maanantai 26. syyskuuta 2011

Liikkis vaaleanpunainen

 Käytän silmälaseja kerran viikossa ja omani sattuvat olemaan pinkit, joten mikäs niille paremmin sopisikaan kaveriksi, kuin liikuttava vaaleanpunainen silmämeikki.


 Pidän yhtäaikaa sekä hempeistä, että näyttävistä meikeistä, joten valitsin vaaleanpunaiseen ja puuteriin sopivan kimaltavan eye linerin.

Tummia kuvia :/

 Tapanani on käyttää myös valkoista kynää alaluomen vesirajassa, sillä silmälasit pienentävät silmiä ikävästi ja niin saan silmäni näyttämään edes vähän isommilta. Tähän meikkiin en ole rajausta tehnyt.

Avonin tuotteilla mennään pitkälti

 Urban Decayn eyeshadow primer on ihan must, jos ei halua, että meikki valuu luomivakoon. Avonin 8-in-1 paletin ostin ihan tuon vaaleanpunaisen takia, mutta se sisältää myös muita kauniita ja helposti levittyviä värejä. Avonin glimmerstick diamonds eye linereita minulla on kolme, mutta haluaisin koko sarjan, sillä rakastan kimalteita eikä näitä tarvitse teroittaa. Meikissä on käytetty sävyä sugar plum. Ja lopuksi tietenkin rakas 24k Gold mascara, joka alkaa olla jo kuiva :( Tein sellaisen huomion, että tässä kaunokaisessa alkaa kimalteet näkymään paremmin, kun se alkaa lähestyä loppuaan. Uutena en huomannut siinä yhtään hippusia, mutta nyt niitä alkaa olemaan jo ärsyttävän paljon ja ripset ovat ulkona auringon paistaessa aika bling blingit.

  
Kuvasin vielä luomivärien sävyt tarkemmin.

Ja molemmat silmät vielä.

 Täytyy alkaa oikeesti tekemään jotain noille laiskoille silmille. Tämä ei käy päinsä! :D

 Piristääkö vaaleanpunainen kenenkään muun syksyä? Vaikuttaako silmälasikehysten väri tai muoto tekemäänne meikkiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)