torstai 4. heinäkuuta 2013

Nyt on kesä!

Ihan oikeesti alkaa tuntumaan kesältä, kun on ollut niin hyviä ilmoja. Tänään olin ensimmäistä kertaa maauimalassa ja rantsullakin on tullut makoiltua :) Mieli tuntuu virkeältä ja alan piristyä! Tunnustan, että minua pelotti ihan hulluna avata tänään bloggeri (meinasin jo eilen, mutta en pystynyt). Mitä kauemmin edellisestä käynnistä on, sitä vaikeampaa se tuntuu olevan. Pahoittelut, etten ole vastannut kommentteihin, mutta olette mielessä silti :) Tässäpä kesän ensimmäinen video olkaa hyvät!


4 kommenttia:

 1. Onko sulla tossa videolla meikkiä naamassa vai ei? Kun en saa oikein selvää? Ja mikä vaate sulla on siinä päällä? On ollut ikävä kirjoituksiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meikkivoidetta en kesällä käytä, mutta sävyttävä kosteusvoide+valokynä on se mun juttu. Puuteria en myöskään käytä kuin silmien alle, peittaria käytän jos tarvii.. Kiva kuulla :)

   Poista
 2. Onko meikki huoneesi jo valmis? Toivottavasti kuulaan susta taas pian? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan vielä. Esittelen sen kun on valmista! En ole vielä löytänyt sopivas baarijakkaraa, joten en ole vielä voinut kiinnittää peiliä tai lamppuja seinään koska en tiedä korkeutta. Mutta eiköhän se tästä pian :)

   Ajattelin filmata taas tänään ;) Tavispostausten kirjoittaminen ei vaan inspaa..

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)