maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kesäsaalis

 Jotain uusia tuotehankintoja on tänäkin kesänä tullut, vaikka en olekaan ollut hirveän innokas shoppailija. Viimeisimmästä nettitilauksestakin on jo useampi kuukausi! Osaan ilmeisesti vihdoin nauttia siitä, mitä minulla jo on ja hamstratut tuotteet alkavat joiltain osin loppua, jolloin olen päässyt hankkimaan uusia ihan tarpeeseen :)Tuotteet:

* Avon watermelon kylpyvaahto
* Avon MagiX mattapintaistava pohjustusvoide
* Avon Ideal Luminous irtopuuteri
* Avon Ideal Flawless matte mousse meikkivoide sävy Ivory
* Clarins Crystal balm sävy 02 Crystal
* TIGI Rockaholic kuivashampoo
* Cutrin Choozism muotovaahto
* Cutrin Choozism Salt spray
* Curtin Choozism hiuslakka strong
* XZ sitruuna & hunaja shampoo
* Rainbow Sensitive kasvojen puhdistusgeeli
* Kicks shower & bath Pink Punch

6 kommenttia:

 1. Hyviä kesätuotteita. Mitkä vaatteet kuvassa? Koska tulee seuraava video?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tuollainen Mangosta joskus ostettu t-paita.. Olisin ladannut tänään uuden videon, mutta en saanut sitä editoitua, koska olen näköjään muutossa hajoittanut mikrofonini! Pitää ostaa ensin uusi, kun vain ehtisi..

   Poista
 2. Kiva, kun teet taas videoita! Tykkään! :) Kadehdittavan vähän olet shoppaillut :o Mulla lähti ihan lapasesta kesäkuussa, joten tämän kuun yritän rauhoittua.

  Jos me joskus nähdään, niin voisin ostaa sun kautta Avonia. Tykkään tosi paljon heidän tuotteistaan, mutta en tunne ketään konsulttia omasta takaa. Tällainenhan ostos on sitten poikkeus, jota ei oteta huomioon ostolakossakaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh Päivi, mulla on joka kesä lähtenyt lapasesta, joten tää tuntuu vaihteeksi hienolta :D Sopiihan se! Eikä sitä sitten sovi ottaakaan huomioon jos harvoin saa ;) Siks mäkään en laske MAC-tuotteita yms, koska täällä ei niitä niin helposti saa!

   Ilmottele hyvissä ajoin jos oot tulossa tännepäin niin kerkee tekemään tilauksen :) Uusimmat kuvastot on aina nähtävissä helposti Avonin nettisivuilla.

   Poista
 3. Onko sulla nyten ollut töistä paljon vapaata kun olet ehtinyt blogia kirjoittamaan?Mistä olet ostanut ton huulirasvan jossa kerroit kesäsaalis videolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo ollut juurikaan vapaata.. Oon ostanut sen maahantuojalta.

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)