perjantai 14. kesäkuuta 2013

Minä täällä, hei!

Mukavaa kesää kaikille ja myös tulevaa Juhannusta! Minusta ei ole taas viime aikoina kuulunut mitään, mutta se tarkoittaa ainoastaan sitä, että elämässäni on kaikki hyvin. Rakastan kiireistä elämäntyyliä, mutta olen oppinut nauttimaan myös hetkistä, jolloin vain olen itseni kanssa. Tällä hetkellä istun bussissa ja näpyttelen postausta kännykällä. Miksen aiemmin ole hankkinut blogger-sovellusta iPhoneen! Tosin nyt ei ole tarjolla kuvia, kun en täällä bussissa kehtaa alkaa räpsimään ruutuja. Ymmärrätte varmasti ;) 

Tavallaan haikeaa matkustaa viimeistä kertaa Helsinkiin koulun merkeissä, sillä olen menossa hakemaan todistusta meikkaajan opinnoista. Tähänkö se kaikki nyt loppuu? Tänään itken sekä ilosta, että ikävästä. Vuosi sitten vain haaveilin kauneusmeikkaajan papereista. Tänään saan kutsua itseäni virallisesti meikkaajaksi. Olen viime aikoina pohtinut, kuinka pienetkin päätökset tai teot vievät elämää eteenpäin; niin hyvään, kuin huonoonkin suuntaan. Olen päättänyt vähentää bloggaamista. Se oli aluksi minulle tärkeä kanava purkaa tuntemuksiani ( oli kyse sitten tuotteista tai mistä vain ) ja kyllähän se sitä on edelleen. Blogin kirjoittaminen saa minut iloiseksi ja tauot vahvistavat mielenkiintoani aihetta kohtaan. Opin paljon joka päivä. Tiedän, että haluaisitte blogin päivittyvän päivittäin, kuten hyvinä aikoina se tekikin. Tai minä tein. En saa kuitenkaan kirjoittamisesta oikeaa palkkaa, mutta te ihanat lukijat, jotka olette tulleet blogin myötä, merkkaatte minulle oikeasti paljon. Varjopuolena saan tietysti myös ikäviä trolleja aika ajoin. En provosoidu, mutta pidän varmuuden vuoksi kommenttejen tarkistamista päällä. 

Kesä on minulle ehkä enemmänkin videoiden aikaa, joten niitä on tänä kesänä luvassa. Osa on päässyt jo editointivaiheeseen, joten niitä alkaa pian tulemaan ulos. Nauttikaa kuitenkin kesästä muutoinkin, kuin koneen äärellä, sillä niin minäkin aion tehdä. Aurinkoisia kesäpäiviä <3

1 kommentti:

  1. Onnittelut valmistumisesta! Täällä sama fiilis - iloinen, mutta haikea.

    Mulle on nyt konkreettisesti selvinnyt miten hektistä tällä alalla on, mutta minäkin tavallaan pidän siitä. Kunhan on töitä, niin hyvä! Odotan mielenkiinnolla kuulevani jatkoa elämästäsi meikkaajana. Itsekin olen alkanut harkita toiminimeä jonkun päivätyön ohelle.

    VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)