maanantai 20. kesäkuuta 2016

Mitäs nyt?

Heissan! Mitäs kaikille kuuluu? Blogilla oli aika pitkä spontaani tauko, mutta täällä ollaan. Kovasti tehnyt mieli kirjoitella kaikenlaista, mutta kiirettä on pukannut ja aina joku asia on noussut blogia tärkeämmäksi. Havahduin pari viikkoa sitten, että olen niin kiireinen, että en ehdi harrastaa yhtään mitään! Mitäs se sellainen elämä on? Mies tuntuu löytävän jatkuvasti aikaa harrastuksille, mutta minä koen huonoa omatuntoa pelkästään harrastusten ajattelemisesta. En tule ikinä olemaan se superihminen, joka liikkuu tarpeeksi, syö hyvin, pitää kodin putipuhtaana, on sosiaalinen ja harrastaa! Harmikseni en kyllä löydä tasapainoa minkään suhteen ja mollaan itseäni päivittäin, koska en pysty olemaan täydellinen. Pitemmän päälle käy raskaaksi, mutta onneksi on olemassa blogi ja te kaikki kivat lukijat :)

Viimeisin postaus näyttääkin olleen helmikuulta. Mies kosi samassa kuussa ja kaikki ylimääräinen aika onkin mennyt hääjärjestelyihin, koska meidät vihitään jo tänä kesänä. Häidenalusaika on todella hienoa, mutta järjestelyt vievät paljon energiaa! Varmasti jokainen häitä järjestävä/häitä joskus järjestänyt tietää mistä puhun. Nytkin olisi monta asiaa hoidettavana tuota kyseistä päivää varten, mutta olen niin puhki, etten edes halua ajatella koko hääpäivää. Kun se on ohi, niin arki on paljon helpompaa :D

Reilu viikko sitten täällä Porissa järjestettiin kauneusbloggaajien miitti, johon osallistuin. Ilta oli todella kiva. Olimme varanneet saunatilan keskustasta illaksi käyttöön ja juomat ja naposteltava tuli sponssattuina (käykääpä katsomassa instasta kuva!). Muutenkin kiva, kun käytte tykkäilemässä minun instakuvia, siitä tulee todella hyvä mieli :) Tapahtumassa ei pitänyt olla mitään goodie bageja, mutta kuitenkin meille haluttiin sponssata järjettömän painavat kassit tuotteita. Tuli täysin yllätyksenä, mutta toisaalta tosi kiva, niin riittää tuotteita taas testattavaksi ja eiköhän jokunen niistä blogiinkin päädy! Ainakin todella pirteitä kynsilakkoja oli useampi ja ne haluan teille esitellä.


 Kynnet alkavat olla jo palautuneet normaaleiksi. Minulta poistettiin helmikuun postauksen jälkeen rakennekynnet, jonka jälkeen en voinut pitkiin aikoihin käyttää mitään kynsilakkoja, koska kynnet olivat niin arat, eikä niihin oikein kasvanut pituuttakaan. Olen ollut ahkeralla O.P.I.n Nail Envy kuurilla ja kynnet tuntuvat terveiltä ja vahvoilta. Lakkauksetkin näyttävät näteiltä. Ainoa asia mikä mietityttää on kynsieni keltaisuus! En ole vielä saanut selville mistä se johtuu, sillä käytän aina aluslakkaa enkä tupakoi. Vinkkejä kellään?


Meikkipöytä puolestaan on ihan sotkuinen, mutta huomaa, että mitään meikkimasista minulla ei ole ollut! Meikkaaminen on kivaa varsinkin näin kesällä, kun erilaiset kuulto- ja hohtotuotteet pääsevät kunnolla esiin. Pumpulipuikot olivat Citymarketissa tänään 2kpl/1€, joten piti täyttää varastot. Säästin ainakin 10 senttiä :D Kyllä ihminen on hullu! Mutta hei, niitä tarvii aina.


Kesä on hienoa aikaa ihan vain tämän tuotteen vuoksi <3 Tämä tuli jonkun miitin goodie bagista, mutta olen myös itse tuhlannut rahani tähän, koska tämä on pelkkää rakkautta! Yves Rocherin Monoi de Tahiti kuivaöljy tuntuu iholla niin mukavalta ja tuoksu kestää iltaan saakka. Olen saanut paljon kommentteja hyvästä tuoksusta tätä käyttäessäni, ja tämä on niin minun kesäjuttu, että siitä en luovu. Tekee mieli koko ajan nuuhkia käsivarsia :D Kuivaöljyssä on todella paljon kimalletta, mutta se ei haittaa minua.

Juhannustakin pitäisi kai vähän miettiä... Me menemme viettämään jussia mökille ja pitäisi valita, mitä tuotteita meikkipussiin sisällyttää. Kauhean vaikeaa.... Vaatekriisi iskee myös, mutta onneksi on luvattu poikkeuksellisen lämmin juhannus (toivotaan, että saapi olla shortsit jalassa). Vaatekaappiin on jostain kumman syystä ilmestynyt iso läjä uusia vaatteita, vaikka en tunnusta shoppailleeni mitenkään liikaa. Niitä on tainnut kuitenkin kertyä, kun kaupungissa pyöriessä kuitenkin aina löytää jonkun yhden kivan vaatekappaleen. Pakko alkaa himmaamaan, ettei vaatekaappi poksahda. Niin, että valitse niistä sitten! Pitää varmaan varata kalenterista erillinen tunti pelkälle pakkaamisen suunnittelulle, vaikka kyse onkin vain kolmesta päivästä.

Tulipas tehtyä sekalainen postaus. Sitä se teettää, kun alkaa vain kirjoittaa ilman sen kummempaa aihetta. Seuraavassa postauksessa ollaan sitten vähän selkeämpiä! Hyvää juhannusta kaikille, jos ei ennemmin kuulla <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)