sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Kynsiä kynsiä..

Pitkät kynnet ovat tuoneet intoa kynsien lakkailuun, koska lakkauksista saa kauniimpia kuvia. Tykkään viilata kynnet todella terävään stilettimuotoon ja äitini jaksaa kauhistella asiaa :D Kokosin tähän postaukseen lokakuun kynsilakkailuja (en edelleenkään ole mikään pro kynsitaituri, enkä ymmärrä koristeluista mitään, mutta....).

Aloitetaan Avonilla. Pink Radiance on todella vanha lakka, jonka joskus tilasin poistotuotteena Avonin kuvastosta. Löysimpäs kätköistä postauksen vuodelta 2012! Silloin harmittelin, mitä mahdan tehdä kun pullo loppuu ja olen hillonnut tätä siitä asti. Pink Radiance päätyy kynsilleni about kerran vuodessa ja on se niin <3Seuraava lakkaus on tehty O.P.I:lla. Ja hei mietin tätä lakkausta pitkään, koska halusin kehittää jonkun pron lakkauksen, jossa kynnet olisivat erilaisia :D Ei musta kyllä sais kynsibloggaria ikinä.

Ykkös ja vitossormen punainen O.P.I. Katy Perry kokoelman The One That Got Away
Kakkos ja nelossormi (ja vitos) O.P.I. Spiderman kokoelman Number One Nemesis
Kolmossormen pohjalakkaa en mitenkään muista, enkä edes uskalla heittää villejä veikkauksia, mutta päällä oleva mattainen hex glitter lakka on O.P.I. Kesäkokoelmasta 2015 On Pinks And Needles.
Hello Kitty water decalseja tilasin Cesarsilta.

Helpompaa lakata kaikki kynnet samalla sävyllä imo :D
Seuraavaan lakkaukseen en ollut oikein tyytyväinen, vaikka sävy onkin upea. Olisi pitänyt viilata kynnen pintaa tasaisemmaksi, että lakkauksesta olisi tullut siistimpi. Tästä jäi sellanen olo, että haluan lakata pian uudelleen samalla sävyllä, jotta saisin aikaan siistimmän jäljen ja lakasta jäisi positiivinen muisto.

Lakka on IsaDoran Wonder Nail sävy Ancient Ruby
Välillä mentiin vähän hempeämpiin tunnelmiin. Lakka on China Glazen, mutta sävyä en muista. Laitoin tämän eteenpäin halloweenmiitissä, koska se ei ollut minun juttuni. Tykkään kyllä vaaleanpunaisesta, mutta haluan peittävämpää jälkeä.
Luulin, että tämän manin ihana oranssi on O.P.I.n Holland kokoelmasta, mutta erehdyin, enkä saa päähäni lakan nimeä! O.P.I. joka tapauksessa ja tarkistan sävyn nimen, kun pääsen kotiin, koska asia jäi pahasti vaivaamaan minua :) Huomaa, että on niin paljon lakkoja, että sävyjen nimet unohtuvat, vaikka olisi kuinka hieno lakka kyseessä. Koko kynnellä Mavalan optinen kynnen vaalentaja.

Tykkäsin tästä syksyisestä lakkauksesta kovasti ja pitkiin kynsiin se sopii mainosti.
Sanoinhan pitäväni vaaleanpunaisesta? Tässä lakkaus täydellisesti minun makuuni. Koko Kynnella O.P.I. Holland kokoelman Pedal Faster Suzi ja päällä O.P.I On Pinks And Needles. <3 Tykkään tosi paljon! Oli vaan myrkkyä poistaa. Testasin tämän kanssa Essien glitterlakanpoistajaa, mutta toimi todella huonosti.Sitten kävi niin, että yksi ja toinen kynsi katkesi ja jouduin leikkaaman toisen käden kaikki kynnet lyhyiksi. Peukalon kynsi katkesi vielä niin kipeästi pitkälle kynsipetiin :( Sukkahousujen uskollisena käyttäjänä tämä on hirveää, koska pukeminen hankaloitui peukalon vuoksi. Vasemmassa kädessä kynnet ovat edelleen pitkät, koska haluan ottaa kivoja kynsikuvia :D Näyttäähän tämä aika hassulta nyt, mutta toivon hartaasti, että vasemman käden kynnet pysyvät kunnossa. Ja jos katkeavat niin harkitsen kyllä vakavasti rakennekynsiä peukalon parannuttua.


Loppuun vielä tämmöinen hölmö kuva, jonka lähetin kaverille ostettuani Naked Smoky paletin :D Mutta siinä näkyy mitä kynsilläni on nyt! Lakka on Essencen Wave Goddess kokoelmaa ja sävy 01 Loose your heart on the board. I love it <3 Peittävät halpislakat on parhaita.

Mitäs teidän kynsille kuuluu?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)