sunnuntai 18. lokakuuta 2015

I love me 2015 vinkit

I lome me 2015 messut ovat vielä tämän päivän Helsingin messukeskuksessa. Olin messuilla eilen serkkuni kanssa ja nyt kotiinpaluumatkalla Onnibussissa. Sunnuntain messuilijoille vinkkaan, että suunnitelkaa etukäteen pisteet, joilla haluatte käydä ja menkää paikalle ajoissa, jos haluatte ehtiä kiertää koko messut. Itse ehdin messuilla eilen kolme tuntia, mikä oli ihan liian vähän! Ehdin kiertämään kauneuspuolella osan näytteilleasettajien pisteistä, mutta monta jäi näkemättä, vaikka kuinka tehokkaasti yritettiin kiertää. Terveyspuoli jäi vallan koluamatta ja olisi kiva ollut ostaa jotain teetä kotiinviemisiksi, mutta ajan puutteelle ei voinut mitään.

Pöh. En saa liitettyä postaukseen kuvia, koska Onnibussin netti on kökkö, mutta teen messuista vielä postauksen erikseen kuvien kera. Yritän kirjoittaa nyt lyhyesti.

Jonotettiin serkun kanssa tovi LivBoxin pisteellä meikkiä/kampausta, mutta ihan turhaan. Osa oli jonottanut jopa 2h ennen käsittelyyn pääsyä, joten päätettiin suosiolla skipata. Jos mielit pikakampaukseen tai meikkiin niin suosittelen menemään messuille ajoissa, kun jonot eivät ole vielä niin pitkät. Päivällä kolmen aikaan taisi olla pahin ruuhka.

Avonin pisteellä vaihdetaan vanhoja ripsivärejä uusiin tasatunnein. 25kpl on jaossa ja jono alkoi muodostumaan jo puoli tuntia ennen jakoa, joten jos olet ripsivärin perään, mene paikalle ajoissa. On myös turha jonottaa, jos jonoa on yli 25 ihmisen verran, sillä ripsivärejä on rajallinen määrä. Säälitti katsoa, kun ihmisiä oli jonossa pilvin pimein, mutta vain 25 ensimmäistä saivat ripsivärit. Itselläni ei ole niin kova puute uudesta ripsiväristä, joten en jäänyt jonoon.

Jos ilmaiset tuotteet kiinnostavat, ainakin Fudgen pisteeltä sai kivoja näytteitä ja IsaDoralta sai luomivärinelikon sekä meikkivoidenäytteen, kun näytti Facebook sovelluksesta tykkäävänsä IsaDora Suomesta.

En syönyt messukeskuksessa mitään, mutta jos haluaa purtavaa, on varauduttava siinäkin tapauksessa jonoihin ja mentävä ajoissa, ennen hirvittävää nälkää. Juotavaa kannattaa olla ehdottomasti mukana, sillä ihmismassa on pyörryttävä. En viihdy ollenkaan tämänkaltaisissa massatapahtumissa, mutta syvään henkeä ja sekaan vaan :D Onneksi hälyynkin tottuu, joten jos kärsit massapelosta niin yritä ottaa rauhallisest ja mene ajoissa, kun ihmisiä on vähemmän.

Parhaimmista messutarjouksista en osaa sanoa paljoa, koska en itse löytänyt kovin hyviä tarjouksia. Fudgelta sai 2 tuotetta 25€, joka pisti miettimään ostoa. 

Puhelimeen voi ladata ainakin iosille ja androidille messukeskussovelluksen, josta näkee kaikki näytteilleasettajat ja voi valita suosikkinsa. Sovellus auttaa muistamaan, missä kaikkialla piti käydä tutustumassa ja mistä päin pisteet löytää. Sovellus toimi aika heikosti, mutta idea on hyvä kuitenkin.

Nauttikaa messuista vielä tämä päivä :) Minä koitan jaksaa istua bussissa ja mennä kannustamaan Ässiä jäähallille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)