torstai 28. toukokuuta 2015

Kauneusbloggaajien jättimiitti Turussa 16.5.

Turkuun ei ole niin pitkä matka Porista, etteikö sinne voisi pistäytyä useamminkin. Eräänä lauantaina oli kuitenkin parempaakin parempi syy lähteä käymään Turkkusessa. Kauneusbloggaajat kokoontuivat panimoravintola Koululle ja Nonnulan Jonna oli nähnyt valtavasti vaivaa hoitaessaan meille ohjelmaa ja muuta kivaa. Olen tyypillisesti ollut surkea kirjoittamaan miiteistä, vaikka niihin olen monesti osallistunut. Nytkin aloitin tekemään postausta ihan eri aiheesta, mutta päätin kirjoittaa miitistä, koska tiedän, että jos en saa miittipostausta kohtuullisessa ajassa ulos, niin en saa sitä milloinkaan julkaistua. Jokainen miitti mihin olen osallistunut on ollut aivan huikea. Blogikollegat, tarjoilut, ohjelma, goodie bagit... Aivan huippuja joka kerta!
Tällä kertaa tosiaan laitoin nokan kohti Turkua, sillä nämä kaikki edellä mainitut asiat motivoivat ja saavat minut hyvälle tuulelle. Etenkin te ihanat naiset, joiden kanssa saa pulputa kosmetiikasta niin paljon kuin sielu sietää, eikä kyllästytä. 

Olin puhunut kaverini kuskiksi minun autollani, koska inhoan matkustaa julkisilla. Tykkään torkkua matkat, ja haluan itse järjestellä aikatauluni. Lähdimme Porista matkaan klo 11 jälkeen ja olin Turun keskustassa klo 13. Olin ajatellut, että menemme kahville ennen miittiä, mutta yhtäkkiä tajusin olevani niin lähellä Stockaa ja MACiä, että käskin kaverin jättää minut keskustaan :D Kerkesin vartissa kuluttamaan yli 100€ ja sen pituinen se. Saavuin miittiin hieman ennen sen alkua ja Jonna oli ottamassa porukkaa aulassa vastaan.

Meitä saapui paikalle paljon! Tässä kuvassa ei näy kuin pari pöytää, mutta pöytiä oli varmaan seitsemän ja bloggaajia paikalla about 50. Kaikkien kanssa en ehtinyt vaihtaa kuulumisia tai edes esittäytyä, sillä ohjelma piti aika kiireisenä. Niin näissä isoissa miiteissä tuntuukin käyvän, että pöytäseurueen kanssa ehtii juttelemaan paremmin.

Panimoravintola vaikutti aika hyvältä paikalta järjestää näin iso miitti, sillä tilaa oli riittävästi (ja myös korkeussuuntaan, että happea riittää paremmin). Ruokabuffet ei ollut mikään elämys, mutta minun oli niin nälkä matkustamisesta, että söin lautasen hyvillä mielin tyhjäksi. Kuvaa en ottanut, sillä nämä itsekootut annokset eivät ole niin kuvauksellisia.

Ensiksi meille piti luennon IDUN Mineralsin edustaja, joka oli muistaakseni kosmetologi-maskeeraaja koulutukseltaan. En ollut aikaisemmin päässyt hipelöimään IDUNIN tuotteita, mutta nyt niitä oli kokeiltavana pöydällinen. Siveltimet olivat superpehmeitä ja luomivärit näyttivät ihanilta. Goodie bagit vilkkuvat taustalla ja siellä olikin yllätyksenä IDUNin kynsilakka kokeiltavaksi.

IDUN Mineralsin jälkeen saimme kuulla luennon Essiestä.Valitettavasti kaikki kuvani luennoitsijasta tärähtivät, mutta onneksi löytyy kuva Essien kynsibaarista, joka oli auki koko tilaisuuden ajan ja kaikki halukkaat pääsivät laitattamaan kyntensä Essien laadukkailla kynsilakoilla.

Minäkin kävin laitattamassa kynnet ja valitsin väriksi suklaisen ruskean, jonka mätsäsin meikkiini. Kynteni ovat ihan kamalassa kunnossa rakennekynsien jälkeen ja lyhyet kuin Pekka Töpöhännän häntä. Tykkään käyttää töpökynsissä tummaa lakkaa vaalean sijasta, sillä se jotenkin korostaa lyhyyttä karskilla tavalla. Vaikea selittää :D Oudot mieltymykset part 1.

Päivän kruunasi odotettu Mikko ''TIGImies'' Vainio, joka loihti Janetille upean lettikampauksen. Ensin hän demonstroi, kuinka superpitkää tukkaa kannattaa kihartaa.

Sivuille jätettiin hiuksia auki, jotka myöhemmin kieputeltiin peittämään ponnari. Letin Mikko kiinnitti tupeeraamalla latvan, suihkauttamalla siihen hiuslakkaa ja kuumentamalla suoristusraudalla. Testasin kikkaa eilen ja sain toimivan ratkaisun ongelmaani, eikä ponnari enää näytä typerältä kalanruotoletissäkään.

 Valmis kampaus, joka on ihanasti kohotettu takaraivolta.

Luennoitsijoiden lisäksi paikalla suoritettiin osallistujien kesken arvontoja, mutta minua ei tällä(kään) kertaa lykästänyt. Lopuksi jaettiin goodie bagit, enkä olisi kyllä enempää kotiinviemisiä kaivannut :D Kassi painoi aivan tolkuttomasti ja joku olikin punninnut seitsemän kiloa kosmetiikkaa.
Kuvasta puuttuu NIVEAn pyyheliina, jonka annoin miehelle, joka laittoi sen visusti talteen ennen kuin ehdin kuvaa ottaa. Kollageenivedet on juotu ja suurimmilta osin tavaroita laitettu paikalleen, mutta kaikkia on innokkaasti hypistelty joka puolelta. Nyt en voi ainakaan valittaa, ettei olisi mistä kirjoittaa tuotearvosteluja! 

Tässä päivän sponsorit. Iso kiitos!
Päivä Turussa oli kaikin puolin onnistunut ja haluan kiittää vielä jokaista paikalla olijaa <3 Toivottavasti nähdään taas pian :)

5 kommenttia:

 1. Se IDUNin kabukisivellin on aivan ihana!!! <3

  t. Kissis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Pakko mennä Puuvillaan hipelöimään jos siellä on valikoimissa siveltimet :)

   Poista
 2. Musta lyhyisiin kynsiin nimenomaan sopii tummempia lakka paremmin kuin vaalea. Joten ollaan sitten pöhköjä yhdessä. :D Toi Nina Riccin karkilta näyttävä tuoksunäyte on jotenkin niin suloinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että säkin oot sitä mieltä :D Mä luulin tota tuoksua ensin karkiksi ja tunsin itseni ihan tolloksi avatessani kääreen xD

   Poista
 3. Mä oon ihan samaa mieltä lyhyistä, tummista kynsistä! :D

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)