keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Loppuneet!: Antiperspirantit

Olen useasti kertonut täällä blogissa, etten pysty herkkien kainaloideni vuoksi käyttämään mitään muuta tuotetta, kuin aloe veraa sisältävää deodoranttia. Viime vuoden puolella päätin kuitenkin pitkästä aikaa kokeilla suihkutettavaa tuotetta. Ostin Axen ja yllätyin positiivisesti, koska siitä ei seurannut järkyttävän kutisevia punaisia kainaloita, vaan kokopäivän kestävät kuivat ja hyväntuoksuiset kainalot. Sen jälkeen uskaltauduin kokeilemaan antiperspiranttia ja tuntuu, että kainaloni kestävät niitä paremmin. Hienoa! (Vaikka suosittelen kyllä ennemmin käyttämään alumiinittomia deodorantteja. Tuote kuitenkin laitetaan lähelle rintoja. Tehkää siis niin kuin sanon, älkääkä niinkuin teen.)Loppuneista tuotteista löytyy kaksi Niveaa, Adidas ja Axe. Taustatietona en ole superhikoavaa tyyppiä, mutta stressitilanteet vaativat kunnon suojaa hikoilua vastaan. Käyn säännöllisesti kainalojen sokeroinnissa.

Nivea Dry Comfort Plus A-P

Tuoksu: Raikas ja puhdas tuoksu. Ei häiritse voimakkuudella tai ota henkeen.
Lupaus: Tehokas suoja hikoilua vastaan -sisältää DryPlus System koostumuksen ja mineraaleja. 48 tunnin antiperspiranttisuoja ja hellävarainen hoitavuus NIVEAlta. Dermatologisesti testattu. Alkoholiton ja väriaineeton.
Toimivuus: Pitää kainalot raikkaina koko päivän. En huomannut erityistä hoitavuutta tuotteessa. Toimii stressitilanteissa. But 48h, I dont think so.
Loppuarvio: Hyvä ja edullinen deodorantti. Helppo saatavuus, löytyy Prismasta. Kuivuu suht nopsaan. Kierrekorkki on mielestäni kivampi kuin tavallinen.


Nivea Powder Touch A-P

Tuoksu: Puhdas saippuamainen tuoksu.
Lupaus: 48h antiperspiranttisuoja ja hellävarainen hoitavuus NIVEAlta. Kuivuu nopeasti ja jättää iholle miellyttävän pehmeän tunteen - sisältää kaoliinipuuteria. Ei jätä jälkiä iholle eikä vaatteisiin. Ei sisällä etyylialkoholia tai väriaineita. Dermatologisesti testattu.
Toimivuus: Toimi minulla tosi hyvin. Kainalot tuntuivat silkkisen pehmeiltä puuterin ansiosta ja puuteri piti kainalot paremmin kuivina. En tiedä mihin 48h perustuu, mutta 12h piti kyllä.
Loppuarvio: Miellyttävä tuote iholla ja pitää hien poissa. Suihkutettaessa muodostaa ison puuteripilven, joka ottaa henkeen. Saattaa jättää tahroja vaatteisiin. Kätevä kierrekorkki. Suosikkini näistä neljästä. Myöskin helppo saatavuus.


Adidas for women Control Ultra Protection Cool & Care A-P deo

Tuoksu: Kukkainen, tyttömäinen.
Lupaus: Ainutlaatuinen koostumus kehitetty yhteistyössä urheilijoiden kanssa. Pitää raikkaana koko päivän, hoitaa ihoa, vähemmän valkoisia jälkiä. 0% alkoholia, ihoystävävällinen, dermatologisesti testattu.
Toimivuus: Tuoksu peittää mahdolliset hajut tehokkaasti, mikäli antiperspirantti pettää. Teho ei kestänyt minulla kaikissa tilanteissa, mutta tuoksu pelasti tilannetta.
Loppuarvio: Korkki on ärsyttävä. Tippuu aina lattialle. Paras tuoksu, sen vuoksi voisin ostaa uudelleen, vaikka tuottetta joutuisikin välillä lisäämään kesken päivän. Helppo saatavuus.


Axe Anarchy for her deodorant body spray LIMITED EDITION

Tuoksu: Erittäin voimakas Axemainen.
Lupaus: Pakkauksesta ei löydy tuotelupausta.
Toimivuus: Ei estä hikoilua, mutta peittää hienhajun tehokkaasti.
Loppuarvio: Tuote varmasti eniten jakaa mielipiteitä. Jos ei pidä mistään Axe-tuotteiden tuoksusta, tuskin tästäkään. Toimiva dödö kuitenkin, joten jos tuoksu miellyttää, niin varmasti tuotekin miellyttää. Minä en ole erityinen Axe-fani, joten tuskin ostan tuotetta uudelleen. Kierrekorkki on kuitenkin hyvä. Saatavuudesta en ole varma, mutta luulisin markettien myyvän. Omani ostin Anttilasta.

1 kommentti:

  1. Nuo Nivean suihkeet eivät koskaan tunnu olevan tarpeeksi tehokkaita minulle, joten olen sitten päätynyt ostamaan Adidasta, joista muuten hukkaan korkit aina välittömästi. :)

    VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)