torstai 18. joulukuuta 2014

Virkistystä blogiin: Uusi banneri

Halusin blogista hieman tuoreemman, joten päätin iltapuuhaksi kyhätä uuden bannerin blogiin. Ei siitä nyt niin hieno tullut, mutta pidän tästä kyllä enemmän kuin vanhasta. Hermot meni taas Bloggeriin, koska mielestäni ei ollut liikaa pyydetty, että se olisi jättänyt kuvanlaadun huonontamatta.  Miksi vaivautua ottamaan/tekemään hyvälaatuisia kuvia, jos niitä ei kuitenkaan saa ladattua blogiin. Ärrin murrin... Edes polvillaan anelu ei auttanut tänään. Kivikautista sanon mä.

Olisi joskus hauska tehdä kuvakoostepostaus blogin historian bannereista (vaikka niitä on ollut vasta neljä) ja katsoa mitenkä tyyli on muuttunut. Tosin minulla ei ole tiedostoa ensimmäisestä bannerista, mutta se saattaisi ehkä löytyä ystävältäni, jonka kanssa aloitin bloggaamisen vuonna 2011. Muistatteko? :D Löytyykö mahdollisesti seuraajia niin pitkältä ajalta?

Yksi on ainakin varmaa. Blogi on ja pysyy vaaleanpunaisena. Sattuu nimittäin olemaan yksi suosikkiväreistäni ja siksi miellyttää allekirjoittaneen silmää. Ja bannerissa pitää olla kirjoittajan kuva, koska kirjoittaja on niin itserakas :D Heh heh... Ei vaan; haluan, että uudetkin lukijat näkevät heti minkälaisesta tyypistä on kyse ja pystyvät samaistumaan tekstiin. Minulle on ainakin tärkeää tietää, miltä bloggaaja näyttää! Ja vielä parempi, jos tiedän miltä hänen äänensä kuulostaa, jotta voin lukea tekstin sillä äänellä ;D Onko tämmöiset asiat tärkeitä teille? Ja mitäs mieltä uudesta bannerista?

2 kommenttia:

  1. Mulla on aina ollut sama banneri! :D Eikä jatkossakaan näy vaihtamisen tarvetta.

    Banneri ja blogin ulkoasu kertoo tosi paljon kirjoittajasta, joten siksi vähän karsastan nykyään niin minimalistisen trendikästä valko-mustaa linjaa jota on jo ihan aloittelevilla blogeilla. Uusi banneri on tosi söpis! <3

    VastaaPoista
  2. Uusi banneri on tosi kiva, mäkin tykkään, että bloggaajalla on kasvot, se tekee lukuelämyksestä heti intiimimpää ja kiinnostavampaa.

    VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)