torstai 5. joulukuuta 2013

Makeover

Tykkään ihan älyttömästi meikata muita ihmisiä. Tuskin muuten olisin meikkaajaksi opiskellutkaan saati sitten tehnyt asuntoomme meikkihuonetta, jossa on hyvät puitteet meikata asiakkaita sekä itseä. Minulta puuttuu edelleen luonnonvalolamput sekä taulut seiniltä, mutta muuten meikkihuone on ollut ''valmis'' jo pitkään ja olen siellä ehtinyt tehdä asiakasmeikkejä.

Tällä kertaa meikin sai hyvä ystäväni, jota pyysin tulemaan minulle koekaniiniksi.


Halusin tehdä ystävälleni värikkään meikin, koska värien kanssa leikkiminen on kivaa. Värit myös sopivat ystävälleni oikein hyvin ja hän on tottunut tekemään värikkäitä meikkejä. Päätin ottaa esille Coastal Scentsin Radiant paletin, jossa on 12 ihanan värikästä hot potsia. Kivointa paletissa on se, että napit saa järjestää mielensä mukaan ja minä ainakin lukeudun ihmisiin, joilla on ihan oma logiikkansa kaikessa, joten napit ovat nyt juuri oikeissa paikoissa, kun sain ne omin kätösin sinne laittaa. Tilasin paletin n. vuosi sitten Pretty.fi:stä, mutta Pretty ei ilmeisesti enää myy Coastal Scentsin luomiväripaleteita? Anyways... Radiant paletti on minun suosikki, kun lähdetään väreillä leikkimään. Osa sävyistä on helmiäissävyjä ja osa mattaa. Paletissa on aika kiva vaalea sävy, joka taittaa vaaleanpunaiseen. Tykkään kovasti semmoisista kummallisista sävyistä.


Pitkän pohdinnan jälkeen silmämeikistä tuli pääosin vihreä, koska ystäväni hiustenväri houkutteli minua tekemään vihreän meikin. Kultaa sekaan ja se toimii aina.

Lopullinen meikki näytti tältä. Silmän sisänurkkiin heitin juurikin sitä jännää vaaleaa ja kuvahetkellä olevan valon vuoksi se hohtaa enemmän vaaleanpunaista oikeassa silmässä, mistä näkyykin sen todellinen nättiys :) Silmän keskiosan täytin mattavaaleanvihreällä ja ulkonurkissa tumma helmiäisvihreä. Varjostuksia ei aina tarvitse tehdä mattasävyillä.Alaluomi hohtaa kivasti kultaa :) Tällä hetkellä (varmaan pikkujoulujen vuoksi) minulla on jokin kultakausi, kun kaikki kultainen näyttää niin kivalta. Mutta eikö teistäkin? Radiant paletin kultainen sävy on ihanan lämmin ja vakiovalintani kultaiseen meikkiin, mutta viime päivinä olen löytänyt myös Inglotin palettini kauniin kylmänsävyisen kultanapin. Myös Goshin kultainen irtoluomari on ollut kovasti käytössä, joten kulta jyrää nyt vahvasti meikäläisen meikkipöydällä!

Värikäs meikki ei tuntunut vaativan mitään ihmeellistä huulille, joten hento vaaleanpunainen kiilto viimeisteli lookin. Kasvoille tehdystä meikistä muistan käyttäneeni ainoastaan MUFEa. Pohja Face & Body fluideilla ja punaisuuden torjuntaan vihreä primer. Minä tykkäsin tästä vähän erilaisemmasta meikistä ja niin myös ystäväni :) Kiitos hänelle suostumisesta blogia varten kuvattavaksi ja toivottavasti hän osallistuu meikkileikkeihini jatkossakin!

2 kommenttia:

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)