keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Jouluisia juttuja joka päivä!Olettehan muistaneet seurata kauneusbloggaajien tämän vuotista joulukalenteria? Vielä kerkeää hyvin mukaan ja jo avautuneet luukut kannattaa käydä lukemassa! Ripsarit Poskilla avaa luukkunsa sunnuntaina 11. joulukuuta, joten olkaahan kuulolla myös silloin.

Joulukalenteriluukku tulee olemaan aattopostauksen kanssa blogin viimeinen päivitys. Olen nimittäin päättänyt jäädä sivuun näistä ''hommista'' ja aloittaa uuden vaiheen elämässä. Blogi on ollut äärimmäisen liki sydäntäni jo vuosia, mutta muuttuneen elämäntilanteen myötä en pysty antamaan teille lukijoille nyt kovinkaan paljoa tältä saralta. Ymmärrätte varmasti. Jätän kuitenkin sivut auki, jos joku eksyy vanhoja postauksia tai videoita lueskelemaan, mutta en lupaa enää tehdä uusia päivityksiä joulukalenterin jälkeen.

Kiitän etukäteen jokaista minua tukenutta ja blogiin kommenttia jättänyttä <3 On ollut upeaa tavata hienoja ihmisiä blogin kautta ja jatkan edelleen kauneuden parissa hullunkurisena harrastelijana sekä meikkitaiteilijana! Rakkautta kosmetiikkaan ja kauneuteen ei voi menettää, sillä se on elämäntapa.

Joulukalenterin tiimoilta onkin helppo vinkata mielettömän hienoja blogeja teille luettavaksi. Toivottavasti löydätte ihan uusia tuttavuuksia!


24. Löydät luukun jokaisesta kalenteriin osallistuneesta blogista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)