keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Uudet hiukset

Vihdoin ja viimein oli uusien tuulien aika, mitä hiuksiin tulee. Olisi hauska kerätä jokin kuvagalleria kaikista hiustyyleistäni ihan ala-asteelta saakka :D Se hiustyylinsä, jonka olette tottuneet blogissa näkemään, on pysynyt suunnilleen samana jo kolme vuotta. Pitkät, tasapitkät, melko vaaleat, hieman luonnonkiharat hiukset, joihin joskus värjäilin vaaleita raitoja kyllästyttivät minut viimein.

Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä, mutta kirjoittelen tätä bussissa iPad minillä ja kyyti on vähän pomppiva, kuten busseissa yleensä. Aika ainakin kuluu mukavasti :)Tämmöisen tukan ihana kampaajani Tiia  loihti minulle viime viikolla käydessäni saksittavana. Instagram-seuraajat tiesivätkin jo lopputuloksen. En vieläkään uskalla värjätä hiuksiani, vaikka haluaisin niistä vaaleammaksi. Mutisevat myrkyt päähän eivät houkuttele eikä liiemmin aina niin esiin puskeva juurikasvukaan.Tasapituudesta tehtiin loppu ja Tiia leikkasi tukkani kerroksittain. Päällimmäisistä hiuksista lähti huimasti pituutta! Myös kokonaispituutta lyhennettiin helpompiin hiusten toivossa ja nämä tuntuvat nyt niin lyhyitä! Takana on pituutta enemmän, mutta silti. Olen saanut totutella näihin jo n. viikon ja edelleen hiuksia tuntuu puuttuvan. Älkää muuten häiriintykö, sillä tulossa on vielä kaksi hiuksiin liittyvää postausta, joissa minulla on vielä tasapitkät hiukset.

Otsis oli minun oma ideani, mutta muuten minulla ei hirveästi ollut tukkaanliittyviä ajatuksia. Tiia ei meinannut aluksi suostua leikkaamaan otsista, koska muistaa hyvin, kuinka vaikeaa sen kasvattaminen minulle viimeksi oli, mutta lupasin olla valittamatta sitten kun sen aika on :D Toivottavasti ei kuitenkaan vielä vähään aikaan.

Semmoinen uudistus siis meikäläisen päässä ja tykkään ihan älyttömästi! Tänäänkin hiustenlaittoon meni vaivaiset 10min ja pääsen vähemmällä tämän tukan kanssa, jos haluan tehdä hiuksille jotain muuta kuin laittaa ponnarille. Ennen meni vähintään se tunti kihartimen kanssa, koska tukkaa oli paljon ja pitkät hiusosiot oli kiharrettava kahdessa osassa, kun kihartimen pituus ei muuten riittänyt.

Kippis siis helpommalle elämälle :)Matka jatkuu kohti Helsinkiä ja vielä kolme tuntia istumista edessä. Uudistunut Mac piste, täältä tullaan :D

6 kommenttia:

 1. näin sut tänään aleksanterinkadulla, kuinka lyhyt, anteeksi siis PITKÄ, olet? :D näytit livenä jopa söpömmältä kuin blogissa, tykkäsin silmämeikistäsi :) terveisin 156 senttinen blogin lukija (ja kyllä, tällainen meikkifriikki ehtii nähdä n.5 sekunnin pituisen ohikulun aikana millainen silmämeikki vastaantulijalla on hah!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olisit pysäyttänyt, niin oltava voitu vaihtaa pari sanaa :) Kävin Kluuvissa Inglotilla. En Mä tosiaan kauheen pitkä ole ( alle 160cm ) ja jätin korot tänään kotiin.

   Poista
 2. Todella kauniit hiukset kuvissakin, luonnossa vielä upeammat :) Oli ihana nähdä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Panda! :) Oli kyllä tosi kiva nähdä vihdoin!

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)