sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 11: Star Wars-henkinen pikakampaus jouluun

Näin avautuu joulukalenterin 11. luukku! Tällekin päivälle aukesi kaksi luukkua, joista toinen on luettavissa Miss Aria -blogista.

Uusi Star Wars elokuva tulee pian elokuviin ja odotan innolla millaisia kampauksia siinä nähdään. Sitä ennen fiilistelin joulunaikaa prinsessa Leiamaisella kampauksella, koska noh.. Star Wars kuuluu nykyään joulunalusaikaan ja olihan sitä jo suunniteltava millaisella päällä haluaa joulupäivänä edustaa! Minulla on tapana hieman panostaa jouluna ulkonäköön, koska joulu on juhlista parhain. Toiset tykkäävät viettää joulua collareissa, mikä on sekin ihan ok, mutta jos kaipaat vinkkejä nopeaan hiustenlaittoon, mikä kuitenkin tuo juhlan tuntua, niin ehkä saat tästä postauksesta vinkin. En ole kampaajaa nähnytkään, joten nyt on odotettavissa ihan jokaiselta perusnäppärältä naiselta onnistuva kampaus ;) Aikaa tukan laittoon menee maksimissaan 10min.Aloita osittamalla hiuksista kummalle tahansa sivulle n. 1/3 ja harjaa osio. Suosittelen käyttämään piikkikampaa ja varmistamaan peilistä, että jakaus on suora (jakauksen voi myös tehdä sormin, jolloin siitä tulee epämääräisempi, kuten minulla tässä).

Letitä ylhäältä alas löysä ranskalainen tai hollantilainen letti.


 Ota jäänyt 2/3 hiuksista ja kiinnitä ne ponnarilla haluamallesi korkeudelle. Pujota valkki hiusten läpi.


Levitä hiukset valkin ympärille ja kiinnitä neutraalilla hiuslenkillä. Piilota ylijääneet hiukset pinneillä nutturan alle. Ota letin päästä kiinni ja vie se nutturan päälle ja etsi haluamasi korkeus/kireys.Kiinnitä letti nutturaan kiinni pinnillä ja piilota letin pää. Pikakampaus on tällöin valmis!


Sitten vain joulusta nauttimaan <3

Eilispäivän luukut avautuivat The Diary of Shopaholic -blogissa ja Neiti Minttukihara -blogissa. Kannattaa käydä lukemassa kummastakin hyvät joululahjavinkit, jos eilisen luukku jäi välistä :)

Huomenna luukut aukeavat Dioriina-blogissa ja Charming Nails -blogissa. Pysy siis kuulolla!

Tässä vielä lista joulukalenterissa mukana olevista blogeista!

24. Löydät luukun jokaisesta kalenteriin osallistuneesta blogista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)