keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 2: Kuusesta inspistä meikkiin ja tuotevinkkejä jouluunOli jännää avata joulukalenterin ensimmäinen luukku Siamese Lipstick -blogista ja tänään on minun vuoroni paljastaa teille toinen luukku! Tänään inspiroidutaan joulukuusesta. Joulunaikaan minulle iskee hillitön himo meikata vihreällä, kun taas toiset nappaavat kultaisia jouluisia sävyjä meikkiin. Näin joulun alla vihreät sävyt tuovat mieleeni joulukuusen ihanan tuoksun, raikkaan olemuksen ja vähän mystisenkin puolen.

Perinne joulukuusen hankkimisesta kotiin on lähtöisin Saksasta ja Suomessa kuusiperinne levisi 1800-luvulla ensin säätyläiskoteihin ja myöhemmin talonpoikaistupiin. Kuusiperinne yleistyi vasta 1900-luvun alussa ja nykyään joulukuusen koristelu on etenkin lapsiperheissä yksi joulun kohokohtia. Oma joulukuuseni on muovinen, mutta pidän enemmän oikeista kuusista. Joka naisen kotoa pitää myös löytyä glitterillä täytetty led-kuusi :DHalusin meikkiin tummuutta, koska se kuvastaa mielestäni joulukuusen salaperäisyyttä ja taikaa. Vihreän valitsin huolella ja raikkain vihreäni on ehdottomasti Urban Decayn Graffiti.


Tummuutta sain aikaan Diorin kimalteisella mustalla, jota vähän pehmensin Inglotin lämpimänruskean trio-luomarin keskimmäisellä sävyllä.Kuvassa tiivistettynä meikin tähtituotteet.
Beautyblenderillä saa ihan huikean, ihanan, tasaisen ja loistavan pohjan. Tämä pikku meikkisieni on tehnyt elämästäni yhtä juhlaa, enkä voi liikaa kehua. Mä rakastan bjuutiplenderiä <3
BB:llä levittää myös ihanasti voidemaiset poskipunat esimerkiksi theBalmin ylisöötistä poskipuna/huulipaletista. How 'Bout Them Apples kuuluu ehdottomasti pikkujoulumeikkituotesuositusten kärkeen. Meikissä käytin Cobbleria, joka on kaikkein söpöin ja jouluisin sävy.Joulun alla meikkiin kuuluu ehdottomasti musta eyeliner. The Body Shopin geelilainerissa on kätevä korkki, josta saa tarvittaessa siveltimen.Pikkujouluun sopivat tuuheat ripsiräpsyttimet saa L'orealin Miss Manga Punky ripsivärillä, joka on musta väriltään. Viime aikoina olen nyrpistellyt nenää markettiripsareille, mutta Punky on vakuuttava tuote ja ollut minulla myös ammattikäytössä. Kuminen harja on levityksessä hyvä, sillä se erottelee ripset hyvin.
Olin jo unohtanut Baby Lips -huulivoiteet, kunnes tajusin, että Cherry Me on aivan nappi joulunaikaan. Minulla ainakin huulet ovat jo tosi kuivat rasvaamisesta huolimatta, eikä huulipunien käyttö houkuta. Onneksi on Baby Lipsit <3 Eikä tumma silmämeikkikään näytä raskaalta, kun huulilla on tällainen raikas (ja hoitava) tuote.
Nyt kannustan teitä kaikkia aloittamaan joulukuus(es)ta inspiroituneet meikkileikit. Snapchatiin voi laittaa kuvia :)  -> catcatsy
Loppuun vielä pakko vinkata perinteisempään kultaiseen pikkujoulumeikkiin passeli tuote. L'Orealin nappi sävy 500 Gold Mania. Aivan ihana! Olen tehnyt meikkejä tällä samalla periaatteella, kuin tämän postauksen meikki, mutta vihreän tilalla ollut tämä kultainen. I love it!

Huomenna availlaan ensimmäinen tuplaluukku! Suuntaa siis Miss Aria ja One of Beauty’s Daughters blogeihin huomenna 06:00.


 1. luukku Siamese Lipstick
 2. luukku Ripsarit Poskilla 
 3. luukku Miss Aria ja One of Beauty’s Daughters
 4. luukku Riikka Amalia
 5. luukku Pitkät kynnet
 6. luukku Levoton tyttö
 7. luukku Kahvia ja kosmetiikkaa ja Deathlicous Kisses
 8. luukku The Diary of a Shopaholic ja Neiti Minttukihara
 9. luukku Keyword: love ja Beauty Highlights
 10. luukku Dioriina ja Fani’s Nails and Life
 11. luukku Kultainen Kynsilakka ja Hannamaria
 12. luukku Eyeshadow and Flame ja Lazy Dynamite
 13. luukku Murmis paklailee ja Ria G – Beauty Blog
 14. luukku Dazzling Glow
 15. luukku DIXI ja Mennen ja tullen
 16. luukku Kvartsiharakka ja Blinger shimmer
 17. luukku Charming Nails
 18. luukku In this part of town
 19. luukku Siniviuhka ja Magicbunny
 20. luukku Wasting Lifestyle ja Juille’s
 21. luukku Better Nail Day
 22. luukku Hetkessä
 23. luukku Elämää smykkinä
 24. luukku Yllätys – se voi olla jokaisessa kalenterin blogissa erilainen

*L'Orealin luomivärinappi saatu blogin kautta, muut tuotteet olen ostanut itse.

10 kommenttia:

 1. On kyllä erittäin kaunis meikki!<3

  VastaaPoista
 2. Tosi makea! Ja mä oon kans meikkimunakoukussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla alkaa jo hajota yks, kun oon niin paljon käyttäny :D Vaik mulla on 7 (5 isoa, 2 pientä) ja vaihtelen munaa päivittäin. Hyi miten härskiltä toi kuulosti :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Blogger näköjään päätti, ettei ajastuksesta huolimatta julkaissut postausta. Harmillista, sillä itsekin vietin joulua ilman nettiä, joten huomasin asian vasta nyt.

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)