tiistai 30. syyskuuta 2014

Hiuskriisi

Parturini on ollut jo jonkin aikaa äitiyslomalla ja poden melko kovaa hiuskriisiä tällä hetkellä. Onnekseni sain häneltä hiustenleikkuun vielä ennen siskoni ylioppilasjuhlia, mutta tukka alkaa olla nyt kamalassa kunnossa. Yo-juhlista on vierähtänyt nimittäin jo useampi kuukausi. Hätäpäissäni taas tartuin itse saksiin, mikä on aina virhe. Pystyn kyllä kerran saksimaan itse otsatukkani, kun se kasvaa ylipitkäksi parturissakäynnin jälkeen, mutta toisella kerralla tarvin apua ohennuksessa. Nyt olen jo ties kuinka monta kertaa saksinut itse tukkaani ja yhtenä päivänä kyllästyin katsomaan reuhkaa otsallani.

Mitä sitten otsatukalle voi tehdä kun siihen kyllästyy? Antaa kasvaa? Vai leikata :D Noh. Minä leikkasin. Sain vision, että siitä tulee tällä kertaa viisto, koska kaipasin vaihtelua. Saksin vahingossa vähän liikaa ja lyhimmistä hiuksista tuli jo eskariotsisfiilis. Enää otsista ei ollut helppo saada pinnillä piiloonkaan, koska hiukset olivat jo niin lyhyitä.

Tämä postaus ei ollut kovin informatiivinen eikä inspiroivakaan, mutta olkoon se muistutuksena itselleni, että älä Satu hyvä leikkele enää itse, vaan mene parturiin :D

Varaankin jo heti huomenna ajan, jotta saadaan tukka pelastettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)